Wave Armor flytebrygger

Nordic Boatlift har agentur på Wave Armor sine flytebrygger og flytedokker i Skandinavia.

Wave Armor® Docks og Wave Ports ™ kan settes sammen i ulike oppsett for å gi deg nøyaktig den konfigurasjonen som du ønskes. I tillegg har Wave Armor® en komplett serie med tilbehør som gi en pen utformingen av flytebryggen, noe som gir det totale docksystemet et flott og funksjonelt utseende

Se alle Wave Armor produktene på Wavearmor.noFinn en forhandler nær deg

Wave Armor flytebrygger er markedets beste og mest stabile flytedokker. Den har spesielle lommer under som danner vacum slik at dokken suger seg fast til vannflaten. Flytebryggene kan konfigureres helt etter dine ønsker og behov.

Finn en forhandler nær degLes mer på WaveArmor.no

Wave Armor flytebrygger & tilbehør

Wave Armor tilbyr flytebrygge løsninger og produkter som er svært funksjonelle, er estetisk tiltalende og kan konfigureres og settes sammen helt etter dine ønsker og behov.

Wave Armor flytebrygger er markedets beste og mest stabile flytebrygger. Den har spesielle lommer under som danner vacum, dokken suger seg fast til vannflaten. Alle flytedokkene er fylt med spesialskum, og laget av 100 % støtsikker polyethylene, som aldri blir blass av vind og sol, kan ikke synke, har ingen skarpe hjørner eller kanter.

Besøk vår produktsiden på wavearmor.no